7 tips voor de perfecte cupcake

1
cupcakes

Een goed idee tijdens de herfst: cupcakes maken. Om te voorkomen dat je smakelijke traktatie uitmondt in een fiasco, geven we je enkele tips. Eet smakelijk!

vier-cupcakes-flowers

  1. Gebruik je favoriete cakebeslag uit pak of maak het zelf.
  2. Kies het juiste muffinblik uit. Een goed muffinblik glimt en is redelijk zwaar.
  3. Vul je vormpjes voor de helft tot tweederde met beslag. Doe je ze te vol dan worden de muffins niet mooi.
  4. Roteer het blik met muffins halverwege de baktijd, zodat de achterste cakes niet aanbranden.
  5. Met een cake tester kan je gemakkelijk controleren of je cupcake klaar is.
  6. Als de muffins uit de oven zijn, kun je ze gaan versieren. Wat denk je van frambozen met witte chocolade of discoballetjes? Gebruik je creativiteit en leef je uit.
  7. Eet de cupcakes op de dag dat ze zijn gemaakt, dan zijn ze namelijk het lekkerst!

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.