Stedentrips in Europa

Road

In tijden van crisis, gaan mensen minder vaak op vakantie, minder ver weg en ook het aantal dagen dat ze weg gaan, is minder. Zo spaar je veel geld. Daarom zijn citytrips van drie tot vijf dagen zo ideaal. Je bent er even tussenuit en je kunt rondstruinen in een andere stad! Hieronder een kleine selectie van de leukste stedentrips binnen Europa.

Parijs

De stad van de liefde. Er zijn diverse bezienswaardigheden, die je niet mag missen als je in de Franse hoofdstad bent. De Eiffeltoren uiteraard, de Notre Dame en de Arc de Triomphe zijn spectaculair om te zien en vervolgens de avond afsluiten met een drankje in de wijk Montmartre!

Parijs

Praag

De hoofdstad van Tsjechië is één van de mooiste steden van Europa. Er zijn talloze historische gebouwen te bezichtigen en je kunt er geweldig shoppen. Er is dus voor ieder wat wils. Vergeet niet een kijkje te nemen bij het kasteel met uitzicht over de stad.

Hallo Praag, Hallo Topshop!

Hallo Praag, Hallo Topshop!

Wenen

De hoofdstad van Oostenrijk straalt pracht en praal uit. Veel klassieke, historische gebouwen en veel gezellige eetgelegenheden. Deze stad staat bekend om de overheerlijke lekkernijen zoals Weense Sachertorte en Apfelstrudl.

Sachertorte

Yummy! Weense Sachertorte.