Creatief momentje voor jezelf

0
knitting

Lekker creatief bezig zijn kan heerlijk ontspannend werken. Tussen de plakkertjes, glittertjes en bolletjes wol om je heen verspreid, lekker even verstand op nul en de creativiteit de vrije loop laten. Niet alleen is een middagje knutselen een fijn moment voor jezelf, je kunt er vaak ook je emoties in kwijt en je houdt er aan het einde van de dag ook nog wat leuks aan over!

Creatief bezig zijn kan op heel veel verschillende manieren worden ingevuld. Je kunt natuurlijk lekker ouderwets gaan schilderen, breien of kleien, maar er zijn ook een heleboel nieuwe rages. Art journaling, waarbij je een dagboek vult met kunst en creativiteit in plaats van enkel woorden, is daar een goed voorbeeld van. Ook erg hip is het ‘customizen’, oftewel het aanpassen of versieren van meubels, kleding, tassen of noem het maar op, om het jouw unieke ding te maken.

art-journaling

Een Art Journal is een waar kunstwerk

Lijkt het je nou wel wat om je creatieve kant te verkennen, maar hou je niet zo van verf en lijm aan de vingers, kun je ook je ei online kwijt. Customizen kan namelijk ook bij veel producten voordat je ze aanschaft. In plaats van een kant en klaar paar schoenen in de winkel te kopen kun je ook je eigen paar online ontwerpen. Maar ook verjaardagskaarten kun je online ontwerpen en bestellen zonder dat je daar theezakjes voor hoeft te knippen en vouwen, als dat niet je ding is.

persoonlijk

Een gepersonaliseerde kaart maak je gemakkelijk online

Heb je nog een beetje inspiratie nodig om op gang te komen? Kijk dan eens of er geen leuke workshops bij jou in de  buurt worden gegeven, of bezoek een keer de jaarlijkse hobbybeurs Kreadoe voor ideeën.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.