Creëer je eigen spa

Spa

Er zijn genoeg kuuroorden en spa’s te vinden in ons land, maar meestal kost een middagje een aantal tientjes. Als je dat niet kunt betalen, creëer je gewoon zelf je eigen spa in de badkamer! Een stuk goedkoper en minstens zo ontspannend!
Het is ideaal als je een eigen bad hebt, maar ook als je alleen een douche hebt, kun je genieten van het verzorgen van je lichaam. Koop van tevoren een lekkere douchegel, bodyscrub, shampoo en bodylotion en ga aan de slag.

Verzorging

Ga grondig te werk en scheer je benen. Gebruik daarna een scrubcrème voor een extra glad resultaat. Vergeet overigens niet om je nagels te verzorgen en na het badderen of douchen te voorzien van een mooi kleurtje!

Nails

Zorg voor mooie verzorgde nagels

Komkommer

Als je een bad hebt, voelt het extra luxe als je schijfjes komkommer op je ogen plaatst. Dat kalmeert de huid en werkt ontspannend. Mocht je trek hebben, eet je gewoon een paar komkommerschijfjes. Gezond en lekker!

komkommer

Lezen

Als je klaar bent met scheren, wassen en hydrateren, doe je een badjas aan en ontspan door bijvoorbeeld te lezen in een tijdschrift, terwijl de bodylotion intrekt. Neem je tijd en geniet van deze weldaad voor je lichaam!

lezen

Je kunt natuurlijk ook lekker in bad lezen.