De juiste herfstlook creëren

0
herfstlook

Het waait, het regent en het is koud. Maar het is niet alleen kommer en kwel met de aankomende herfst. Je mag weer laarzen dragen! Dat geeft je outfit vaak net weer even een ander accent en biedt de kans een totaal andere look te creëren. Na een heerlijke nazomer op sandalen en slippers, kun je daar soms best weer zin in hebben. Helemaal als je ziet wat de trends in laarzenland dit jaar beloven.

Stoere look

Als je voor een stoere look gaat, zit je in de herfst van 2013 goed. De laarzen zijn ruig, versierd met veel gespen, studs en metallic elementen. Veel van die laarzen hebben een kleine hak. Maar je vindt ook genoeg exemplaren met een platte zool, stilettohak of plateauzool. De punk look uit de jaren ’70 is terug van weggeweest, maar verschijnt hipper en chiquer ten tonele.

punk-look-collage

Sobere look

Als je niet teveel van tierlantijntjes en opsmuk houdt, dan kom je in het najaar van 2013 ook aan je trekken. Naast al het metallic, is ook de sobere look een belangrijke trend. De klassieke laarsjes doen het goed. Is dat voor je gevoel toch té onopvallend? Ga dan voor een slangenprint exemplaar of zorg voor een paar glitters.

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes doen het ook dit seizoen weer goed. Het enkellaarsje kun je perfect combineren met de kokerrok die hét kledingitem dit seizoen is. In deze combinatie komt je figuur super goed uit. Als je gezegend bent met iets vollere benen, is het wel aan te raden voor zwarte enkellaarsjes te kiezen omdat enkellaarsjes je benen dikker doen lijken.

stoere-zwarte-enkellaarsjes

Zelf je laarzen pimpen

Je kunt dit jaar weer laarzen in alle prijsklassen vinden. Het is zelfs mogelijk om met studs, kralen en gespen zelf je laarzen van vorig jaar te pimpen. Zo kun je zonder veel geld uit te geven toch de stoere look creëren die de belangrijkste laarzentrend is in het najaar van 2013.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.