De laatste jassentrends

0
jas

Hoe je de juiste herfstlook kunt creëren met behulp van de juiste laarzen, kon je al eerder lezen. Als je naar buiten gaat in de herfst en in de winter, moet je natuurlijk echter ook een jas dragen.  Wat zijn de laatste trends op het gebied van jassen?

De outdoorlook

Met name de outdoorlook, ook wel ‘the great outdoors’ genoemd, is dit seizoen helemaal hot. Blijf niet thuis op de bank zitten, maar trek de wijde wereld in. Daarbij draag je de juiste kleding: warm en comfortabel. Denk hierbij aan Noorse truien, gewatteerde parka’s en houtje-touwtjejassen.

outdoor-look-dames

De kleuren van de kleding van dit seizoen sluiten aan bij de outdoorlook: dit soort damesjassen hebben stoere, natuurlijke kleuren als legergroen, camel en nachtblauw. Ook zwart is weer terug van weg geweest. Ga je liever voor een jas met print? Ook dan kom je in de natuurlijke printen terecht: legerprinten, camouflageprinten en luipaardprinten zie je veel terug op jassen.

De stoffen die gebruikt worden in de jassen zijn, net als de kleuren, stoer, natuurlijk en passend bij outdoor. Je moet hierbij denken aan tweed, flanel, nepbont en leer. Veel jassen hebben details van deze stoffen: een (nep)bontkraag of leren mouwen bijvoorbeeld. De gewatteerde donsjas is ook al een tijdje terug, maar deze keer vaak met een ceintuur om je middel.

Kortom: deze herfst en winter gaan we voor een stoere outdoorlook, waarmee we rustig uren door de natuur kunnen struinen zonder het koud te krijgen.

Bron: The Great Outdoors van Perscentrum Mode.

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.