Organiseer een girl party!

girl party

Een gemiddeld feestje bestaat uit de volgende elementen: drank, muziek, snacks. Leuk, maar niet echt bijzonder. Wil je een keer iets anders doen en een feestje organiseren voor al je vriendinnen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Cocktails

Veel jongens vinden een cocktail een typisch meidendrankje. Op een girl party maakt dat niets uit. Maak gerust vrolijke girly cocktails! Er zijn genoeg recepten te vinden in speciale cocktailboekjes, maar ook op het internet.

Cocktails

Muziek

Als je fan bent van Justin Bieber, Katy Perry of Carly Rae Jepsen, kun je eindelijk zonder gezeur van de mannelijke gasten uit je dak gaan!

Sleepover

Als je genoeg ruimte hebt, is het leuk als je vriendinnen kunnen blijven slapen. Dan kun je hen de volgende ochtend verrassen met ontbijt op bed! (Of ontbijt in de slaapzak.) En misschien in de ochtend wel genieten van je eigen Spa.

Sleepover

Versieringen

Ballonnen en slingers zijn altijd een leuk aanzicht op een feestje. Maar tegenwoordig kun je ook foto’s laten plaatsen op bierviltjes. Zo maak je de decoraties uniek en origineel!

tumblr_mpza8bXQrH1rbnqhxo1_500

Veel plezier op je girl party!