Spontane acties

2
surprise

Verrassingen komen onverwacht en dat maakt het meestal extra leuk. Bijvoorbeeld een vriend of vriendin je opvrolijkt met een kaartje of je spontaan uitnodigt voor een etentje. Waarom doen we dit soort spontane acties niet vaker?
Natuurlijk hebben veel mensen het druk. Een baan, een gezin, het huishouden en sociale verplichtingen. Maar als je een dagje niets te doen hebt, kun je net zo goed iemand verrassen. Daar word je bovendien zelf ook blij van.

Cake

Heeft iemand je onlangs geholpen met iets? Bak een mooie cake voor die persoon en breng de lekkernij langs. Het geeft aan dat je tijd en moeite hebt besteed om diegene te bedanken!

84

Babysitten

Ken je een stel met kleine kinderen, die bijna nooit iets leuks voor zichzelf doen? Verras ze met een aanbod om op de kinderen te passen, terwijl zij een avondje uitgaan!

Massage

Dit is een spontane actie die je beter kunt aanbieden aan je vriend of vriendin, want het is best intiem. Merk je dat je partner regelmatig gespannen is door drukte op het werk? Een ontspannende massage zal hij of zij vast niet afslaan!

massage

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.