Top 3 buitenlandse meidenseries

0
SATC-1

Meidenseries, we smullen ervan! Helaas komt aan alle series een eind, maar gelukkig hebben we de dvd-boxen nog. We zetten de drie leukste meidenseries van het afgelopen jaren voor je op een rijtje.

Sex and the city

Vier vriendinnen delen lief en leed in de stad New York. Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte zijn inmiddels begrippen en iedereen kent wel iemand die op ze lijkt. Sinds het uitkomen van deze serie is single zijn geen schande meer, sterker nog: het is hip. Vergeet Mr. Big niet, onze favoriete ‘foute’ man!

SATC

Girls

Voor veel twintigers is het lastig uit te vinden wat je wilt, welke baan bij je past, etc. In deze relatief nieuwe serie volg je vier vriendinnen in hun zoektocht door de stad New York. Voor de verandering draait het hier om realistische personages en dat is ook wel eens fijn.

GIRLS

Desperate housewives

Na de zelfmoord van hun buurvrouw Mary Alice gaan haar vier vriendinnen op onderzoek uit. Zo komen ze achter de geheimen en misdaden die spelen in de ogenschijnlijk rustige buurt waar ze wonen. Desperate Housewives: niet erg realistisch, wel spannend én van tijd tot tijd hilarisch!

desperate housewives

 

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.