Topfilms in 2013

0
popcorn

De bioscoop is een ideaal avondje uit. Het vergt niet veel inspanning, want je hoeft alleen maar in je stoel te zitten en te genieten van de film onder het genot van popcorn of een andere snack. In 2012 kwamen grote kaskrakers uit zoals Skyfall, The Hobbit en The Avengers. Op welke films mogen we ons verheugen in 2013?

This is 40

Een komedie over de grote levensvragen van de gemiddelde 40-iger. Is het hebben van een gezin en het betalen van de hypotheek nu alles? De cast bestaat uit Leslie Mann, Jason Segel en Paul Rudd, die alle drie bekend zijn met het genre. (Respectievelijk George of the Jungle, The Muppets en Role Models.)

40

Die Hard 5

Voor de vrouwelijke fans van actie films is dit natuurlijk fantastisch. Het is inmiddels het vijfde deel in de reeks. A Good Day To Die Hard komt bovendien rond Valentijnsdag uit en er zullen maar weinig jongens klagen als je voorstelt om naar deze film te gaan!

diehard

Ushi Must Marry

Wendy van Dijk speelt wederom de Japanse Ushi, maar nu in een echte speelfilm. Het is uiteraard een comedy en gaat over Ushi die dreigt te worden uitgehuwelijkt vanwege een Japanse traditie.

ushi

Reacties zijn gesloten.

Reacties zijn gesloten.